Van Driel Automotive

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 73 70 115
info@vandrielautomotive.com

Verkoop

Ma t/m vri: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Werkplaats

Ma t/m vri: 08.00 – 17.00

VDA Rally Update

17 - 04 - 2023

VDA Rally Update

Over 10 weken is het zover: de tweede editite van de VDA Rally! Het belooft een geweldig evenement te worden. In deze blog willen we je graag op de hoogte houden van de laatste updates en ontwikkelingen rondom de rally. Van de catering die verzorgd wordt door Ready2Q tot het puzzelen aan de route en de photo wall, je leest het allemaal in ‘VDA Rally Update’!

Catering door Ready2Q

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de catering voor de Rally verzorgd zal worden door Ready2Q! Zij zullen zorgen voor smakelijke en energieke maaltijden om de deelnemers tijdens de rally van brandstof te voorzien. Ook na de rally zullen ze iedereen voorzien van een heerlijke Barbecue! Meer weten over Ready2Q? Ga dan naar hun website: READY2Q

Route Puzzelen

Het uitzetten van de route is een cruciaal onderdeel van de rally. Achter de schermen word er hard gepuzzeld om een prachtige route te maken.

Photo Wall

Om de dag nog memorabeler te maken, hebben we besloten om een speciale ‘photo wall’ te creëren. Hier kun je als team op de foto, zodat jullie een leuke herinnering overhouden aan deze dag. We zijn enthousiast over de nieuwe toevoeging aan het evenement en kijken er naar uit om alle geweldige foto’s te zien die hier gemaakt zullen worden!

Nog maar 10 Plekken Beschikbaar

De inschrijvingen voor de Rally zijn in volle gang, en de plekken vullen zich snel. We hebben nu al het aantal teams van de eerste editie overtroffen! We willen benadrukken dat er nog maar 10 plekken beschikbaar zijn. Dus als je wilt deelnemen aan dit evenement, zorg dan dat je je snel inschrijft om een plekje te bemachtigen, dat kan HIER.

Voor Ondernemers

Ieder deelnemend team krijgt een goodiebag met leuke items. Deze zullen we vullen met producten van lokale ondernemers. Wil je een bijdrage leveren in de goodiebags? Stuur dan een mail naar marketing@vandrielautomotive.com of laat je gegevens HIER achter.

Betaling

Je zult gauw de mogelijkheid tot betaling van ons ontvangen, dit zal in de vorm van tickets gaan. De tickets die dan vrijkomen zijn:

Regulier ticket per equipe (2 pers.): €100,-

Wat krijg je hiervoor?

  • Een super leuke rit!
  • Koffie/thee/fris bij aankomst
  • Goodiebag
  • Lunch op locatie
  • BBQ na de rit
  • Drank
  • Prijsuitreiking

Single Ticket  –   €35,- p.p.

Denken jullie dat je als team wel een extra paar ogen kunt gebruiken? Dit ticket is voor de teams die extra mensen mee willen nemen. Dit ticket is incl. alle catering opties voor deze dag.

Ticket BBQ incl. drank –  €25,- p.p.

Geen zin in de rallyrit, maar wel in de barbecue na de rit? Dan kun je hier gewoon aansluiten als je dit ticket koopt!

Dat waren de laatste updates van de VDA Rally #2. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over dit geweldige evenement. Houd onze website en social media in de gaten voor verdere updates. Heb je nog vragen of wil je je inschrijven voor de rally? We kijken er naar uit om je te verwelkomen op 1 juli bij de VDA Rally #2!

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan HIER 

 

Adres

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 737 0115
info@vandrielautomotive.com

Openingstijden

Verkoop
Ma t/m vr: 09.00 tot 17.30
Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Werkplaats
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00

BOVAG
RDW Erkend
Edge Mobility