Van Driel Automotive

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 73 70 115
info@vandrielautomotive.com

Verkoop

Ma t/m vri: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Werkplaats

Ma t/m vri: 08.00 – 17.00

Auto verlagen – een populaire manier om te personaliseren

19 - 04 - 2023

Auto verlagen – een populaire manier om te personaliseren

Als het gaat om autoliefhebbers, willen ze vaak hun auto’s aanpassen om een unieke uitstraling te creëren. Een van de meest populaire manieren om dat te doen is door de auto te verlagen. Dit betekent dat de ophanging van de auto wordt aangepast om de auto dichter bij de grond te brengen.

De voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan het verlagen van je auto. Om te beginnen ziet je auto er sportiever en stijlvoller uit, en wie wil dat nou niet? Daarnaast verbetert het de handling en de wegligging van je auto, waardoor de stabiliteit toeneemt en de auto minder overhelt in bochten, dit zorgt voor een soepelere rijervaring.

De nadelen

Er zijn natuurlijk ook nadelen aan het verlagen van je auto. Het belangrijkste nadeel is dat je rijhoogte lager wordt, wat problemen kan veroorzaken bij het rijden over oneffen wegen of het nemen van hoge drempels. Bovendien kan het verlagen van je auto leiden tot extra slijtage aan de banden, omdat de belasting van de banden anders wordt verdeeld.

De kosten 

De kosten voor deze aanpassing van je auto kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type auto en de gekozen verlaging. Sommige personen kiezen voor goedkopere verlagingssets, terwijl anderen liever een professionele aanpassing laten doen, wat vaak duurder is.

Conclusie 

Ondanks de nadelen blijft het verlagen van auto’s een populaire manier om auto’s te personaliseren. Het kan de uitstraling verbeteren en de prestaties op de weg verhogen. Houd wel rekening met de mogelijke nadelen en extra kosten die gepaard gaan met deze aanpassing, voordat je de beslissing neemt om je auto te verlagen.

Als je meer informatie wilt verkrijgen over het effectief verlagen van jouw auto, aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen via deze pagina. Ons team van professionals staat klaar om jou graag verder te helpen!

 

Adres

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 737 0115
info@vandrielautomotive.com

Openingstijden

Verkoop
Ma t/m vr: 09.00 tot 17.30
Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Werkplaats
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00

BOVAG
RDW Erkend
Edge Mobility