Van Driel Automotive

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 73 70 115
info@vandrielautomotive.com

Verkoop

Ma t/m vri: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Werkplaats

Ma t/m vri: 08.00 – 17.00

Hoe wij de perfecte auto voor jou vinden

24 - 03 - 2023

Hoe wij de perfecte auto voor jou vinden

Als autobedrijf weten we dat het vinden van de perfecte auto soms als een onmogelijke taak kan voelen. Je hebt misschien een specifiek merk of model in gedachten, maar weet niet waar je moet beginnen met zoeken. Of misschien heb je geen idee wat je precies zoekt en heb je wat begeleiding nodig om de juiste auto te vinden. Gelukkig zijn wij er om je te helpen! Bij Van Driel Automotive voeren we zoekopdrachten uit om de auto te vinden die het beste bij jou past.

Jarenlange ervaring

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de autobranche en beschikt over uitgebreide kennis over verschillende automerken en modellen. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een luxe sedan of een stoere SUV, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen de perfecte auto te vinden.

Hoe werkt het?

Onze zoekopdrachten beginnen met een grondige analyse van jouw wensen en behoeften. We bespreken je budget, je rijstijl, je dagelijkse activiteiten en alles wat verder belangrijk voor je is. Op basis van deze informatie doen we uitgebreid onderzoek naar de beschikbare opties die voldoen aan jouw criteria.

We zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche en hebben toegang tot verschillende bronnen, waaronder dealerlijsten, veilingen, online marktplaatsen en beschikken we over ons eigen netwerk.  Hierdoor zijn we in staat om snel en effectief te zoeken en een breed scala aan opties te vinden die voldoen aan jouw wensen.

Onderzoeken

Maar ons werk houdt niet op wanneer we een lijst met opties hebben samengesteld. We zullen deze lijst grondig onderzoeken en onze expertise gebruiken om de beste keuzes te selecteren. We nemen contact op met de verkopers, bekijken de geschiedenis van de auto’s en voeren een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat we alleen de beste auto’s aanbevelen.

Aan jou de keuze

Uiteindelijk presenteren we de auto’s die het beste aansluiten bij jouw wensen en behoeften. We nemen de tijd om je alles te vertellen wat je moet weten over elke auto, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. En als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, helpen we je bij het regelen van de aankoop en zorgen we voor een naadloze overdracht.

Kortom…

Bij Van Driel Automotive zijn we toegewijd aan het vinden van de perfecte auto voor jou. Onze zoekopdrachten zijn een essentieel onderdeel van onze service en we zijn er trots op dat we onze klanten op deze manier kunnen helpen. Als je op zoek bent naar de auto van je dromen!

Wil je dat wij jouw droomauto vinden? Klik dan HIER

Adres

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 737 0115
info@vandrielautomotive.com

Openingstijden

Verkoop
Ma t/m vr: 09.00 tot 17.30
Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Werkplaats
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00

BOVAG
RDW Erkend
Edge Mobility