Van Driel Automotive

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 73 70 115
info@vandrielautomotive.com

Verkoop

Ma t/m vri: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Werkplaats

Ma t/m vri: 08.00 – 17.00

Auto Handwas Service – Ontdek Wash ‘n Shine

3 - 01 - 2024

Auto Handwas Service – Ontdek Wash ‘n Shine

Op zoek naar een snelle en effectieve manier om je auto te laten stralen? Ontdek Wash ‘n Shine bij Van Driel Automotive – het perfecte alternatief voor de wasstraat!

Wat is Wash ‘n Shine?

Wash ‘n Shine is onze antwoord op de traditionele wasstraat. We bieden een volledige handwas- en interieurverzorging die je auto netjes maakt, zowel van binnen als van buiten. Onze service is ideaal voor diegenen die hun auto met regelmaat willen onderhouden en een stap verder willen gaan dan wat een normale wasstraat biedt.

Waarom Kiezen voor Onze Auto Handwas Service?

  1. Zorgvuldige Handwas: Ons ervaren team wast elke auto met de hand, waardoor je auto zorgvuldig en grondig gereinigd wordt zonder de harde borstels van een wasstraat.
  2. Interieurverzorging: Naast de buitenkant, zorgen we er ook voor dat het interieur van je auto netjes en schoon is. Dit omvat stofzuigen en het schoonmaken van de binnenoppervlakken, zodat je weer prettig in je auto stapt.
  3. Tijdsefficiëntie: Bij Wash ‘n Shine begrijpen we dat je tijd waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat onze service snel en efficiënt is, zodat je niet lang hoeft te wachten.

Speciale Introductieaanbieding

Als introductie van onze nieuwe Wash ‘n Shine-service, bieden we deze nu aan voor slechts €24,95. Deze speciale prijs is alleen geldig in januari.

Voordelen van Handmatige Autoverzorging bij Van Driel

In tegenstelling tot automatische wasstraten, die soms krassen of andere beschadigingen kunnen veroorzaken, biedt Wash ‘n Shine een veiligere en grondigere reiniging voor je auto. Onze service is ideaal voor diegenen die hun auto in topconditie willen houden zonder de tijd en moeite van zelf wassen.

Conclusie: Kies voor Wash ‘n Shine voor een snelle, grondige reiniging van je auto. We bieden een service die niet alleen handig en betaalbaar is, maar ook zorg draagt voor je auto. Bezoek ons vandaag nog en ervaar de voordelen van een professionele handwas.

OEPS! Heeft een vogel jouw auto voorzien van zijn ontlasting?! En wil je dit snel zelf oplossen? Je leest in dit artikel hoe je dat doet.

 

Meer interessante blogs lezen? Klik dan HIER

Adres

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 737 0115
info@vandrielautomotive.com

Openingstijden

Verkoop
Ma t/m vr: 09.00 tot 17.30
Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Werkplaats
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00

BOVAG
RDW Erkend
Edge Mobility