Van Driel Automotive

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 73 70 115
info@vandrielautomotive.com

Verkoop

Ma t/m vri: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Werkplaats

Ma t/m vri: 08.00 – 17.00

Waarom een gebruikte auto kopen een slimme keuze is: 5 goede redenen!

13 - 03 - 2023

Waarom een gebruikte auto kopen een slimme keuze is: 5 goede redenen!

Als het tijd is om een nieuwe auto te kopen, is het verleidelijk voor een gloednieuw model te gaan. Maar er zijn goede redenen om ook te overwegen om een gebruikte auto te kopen.

Kostenbesparing

Een van de grootste voordelen van het kopen van een gebruikte auto is de kostenbesparing. Nieuwe auto’s verliezen immers meteen na aanschaf een aanzienlijk deel van hun waarde. Door te kiezen voor een gebruikte auto, vermijd je deze initiële waardedaling. Bovendien zijn de verzekeringstarieven en registratiekosten meestal ook lager voor gebruikte auto’s.

Meer keuze

Als je op zoek bent naar een specifiek model of een specifieke uitvoering, kan het moeilijk zijn om precies te vinden wat je wilt bij een dealer van nieuwe auto’s. Bij Van Driel Automotive zijn we niet merkgebonden, je kunt (bijna) elk automerk in onze showroom verwachten! Tevens gaan we graag voor op zoek naar je droomauto als deze niet bij ons op voorraad staat! Meer informatie over zoekopdrachten vind je HIER.

Betrouwbaarheid

Moderne auto’s zijn gebouwd om lang mee te gaan. Hierdoor zijn gebruikte auto’s vaak nog steeds betrouwbaar, zelfs als ze al een aantal jaren oud zijn. Door een gebruikte auto te kopen die nog in goede staat is en een goede onderhoudshistorie heeft, kan je nog jarenlang plezier hebben van je auto. Op de klassiekers na, hebben wij altijd jonge auto’s staan met weinig kilometers, vaak zelfs nog met fabrieksgarantie. Is de fabrieksgarantie voorbij, krijg je na aankoop van je auto 12 maanden garantie van ons.

Lange wachttijden

Bij het kopen van een nieuwe auto kan er een lange wachttijd zijn, afhankelijk van verschillende factoren. Zo kan de populariteit van een bepaald model of merk, de vraag en het aanbod op de markt, de productiecapaciteit van de fabrikant en eventuele vertragingen in het productieproces of de levering van onderdelen allemaal bijdragen aan een langere wachttijd. In sommige gevallen kan deze wachttijd oplopen tot enkele maanden tot meer dan een jaar, afhankelijk van de situatie. Bij Van Driel Automotive wacht je maximaal 2 weken op je auto. In sommige gevallen kan de auto zelfs afgeleverd worden op de dag zelf!

Lagere verzekering

De verzekering voor een gebruikte auto is vaak goedkoper dan voor een nieuwe auto. Dit komt omdat de verzekeringsmaatschappij minder risico loopt, omdat de auto minder waard is en er minder geld nodig is voor reparatie of vervanging.

Kortom, er zijn veel redenen waarom het kopen van een gebruikte auto een slimme keuze kan zijn. Het kan je geld besparen, je hebt meer opties en je kunt nog steeds een betrouwbare auto vinden.

Waarom zou je een gebruikte auto bij Van Driel Automotive kopen?

Bij Van Driel Automotive ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare vierwieler met bijbehorende service. Wij hebben een uitgebreide selectie van gebruikte auto’s van hoge kwaliteit, die grondig zijn geïnspecteerd en getest door onze deskundige monteurs. Geen miskopen, geen gezeur.

Bij ons krijg je uiteraard deskundig advies van ons vriendelijke en ervaren team, zodat je altijd de juiste auto vindt die past bij jouw wensen en portemonnee. En als je eenmaal een auto bij ons hebt gekocht, bieden we uitstekende service aan, zodat je altijd veilig en zorgeloos kunt rijden.

Dus, waar wacht je nog op? Kom gezellig langs bij Van Driel Automotive en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw nieuwe gebruikte auto!

P.S. Wij zoeken personeel! Check deze link voor openstaande vacatures.

Adres

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 737 0115
info@vandrielautomotive.com

Openingstijden

Verkoop
Ma t/m vr: 09.00 tot 17.30
Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Werkplaats
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00

BOVAG
RDW Erkend
Edge Mobility