Van Driel Automotive

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 73 70 115
info@vandrielautomotive.com

Verkoop

Ma t/m vri: 09.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Werkplaats

Ma t/m vri: 08.00 – 17.00

Voertuig details

Terug naar overzicht

400 4MATIC 81969 KM - 2018

Verkocht

Voertuigdetails
  1. Merk
  2. Model
  3. Kenteken
  4. Uitvoering 400 4MATIC
  5. Kleur Blauw, Cavansietblauw
  6. Type SUV 5-drs
  7. Transmissie Automaat
  8. Brandstof Benzine
  9. APK tot 27-07-2023
  10. Bouwjaar
  11. Km stand 81969 KM
  12. Garantie aanvullende garantie in overleg mogelijk
  13. Wegenbelasting € 446 p/kw info
  14. Verkoopprijs Verkocht
  15. Ik wil een verzekering afsluiten
  16. FinancieringsvoorstelBereken hier uw maandbedrag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bijzonderheden

Over deze

Let op: wegens uitbreiding naar een tweede pand is het noodzakelijk om een afspraak te maken voor je proefrit. Dit kan via WhatsApp, onze website of telefonisch: 023-7370115. Momenteel schakelen we tussen beide panden.



Van jouw nieuwe auto verlang je rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Mercedes-Benz GLS de auto die jij zoekt. Een aantrekkelijke en fraaie optie is de expressieve AMG Line Exterieur. In deze auto vind je een benzinemotor en een automatische transmissie. Een eyecatcher is het lederen interieur. Maar onderschat ook het voordeel van een aantal 'kleine' details niet, zoals het elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak lijkt het of je altijd met open dak rijdt. Deze Mercedes-Benz GLS heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Ook achterin is iedereen snel op temperatuur door de verwarmde achterbank. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 21 inch lichtmetalen velgen, treeplanken, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Met de DAB-ontvanger luister jij naar glasheldere digitale radio. Spraaksturing luistert naar jouw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem met harde schijf. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Zie je een tegenligger over het hoofd, dan waarschuwt het kruisend verkeer detectie systeem direct. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot jouw voorligger. Aanhanger afgekoppeld? Met een druk op de knop verdwijnt de elektrisch inklapbare trekhaak uit het zicht.

In de Mercedes-Benz GLS heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als je aan een rustpauze toe bent. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als je onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Verder is deze auto uitgerust met frontale botsbescherming en dodehoekdetectie.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

531 - Comand Online
537 - Digitale radio (DAB)
810- Harman Kardon® Logic 7® surround soundsysteem
14U - Smartphone-integratiepakket
876 - Sfeerverlichting
23P - Rijassistentie-pakket
P44 - Parkeer-pakket met 360°-camera
642 - LED Intelligent Light System
E75 - Head-up display
P64 - Memory-pakket
443 - Multifunctioneel stuurwiel verwarmbaar
873 - Zetelverwarming voorin 
872 - Zetelverwarming achterin 
401 - Zetelairconditioning voor bestuurder en passagier vooraan
581 - Automatische airconditioning THERMOTRONIC
582 - Automatische airconditioning THERMOTRONIC  achteraan
P31 - AMG Line Exterieur  
P55 - Night pakket 
89R - AMG lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign
843 - EASY-ENTRY-systeem  elektrisch
846 - Treeplanken in aluminiumlook met rubbernoppen
840- Warmtewerend donker getint glas
413 - Panoramisch glazen schuifdak
P49 - Spiegel-pakket
883 - Bekrachtigd sluiten
889 - KEYLESS-GO
311 - Bekerhouder op temperatuur
550 - Trekhaak met ESP®-aanhangwagenstabilisatie

Wij leveren de auto rijklaar af incl:

- 12 maanden wettelijke garantie
- Technische controle
- Geldige APK
- Reinigen binnen en buitenzijde

Optioneel afleverpakket Premium €995

- 12 maanden BOVAG garantie
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Nieuwe APK
- Remvloeistof service
- Airco service
- Volledige poetsbehandeling

Duitse automerken hebben een onverwoestbare reputatie als het gaat om kwaliteit en prestaties. Geen wonder want qua constructie, vooruitstrevende techniek en betrouwbaarheid is de concurrentie dun gezaaid. Ook de uitstraling is lekker sportief: de AMG Line Exterieur geeft echt dat beetje extra. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panorama dak. Comfort en luxe? Dat krijg je door het lederen interieur. En optimaal gemak is er in de vorm van de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Houd jij van frisse lucht en van licht dan zit je helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Waarom zou je alleen voorin behaaglijk mogen zitten? Daarom is er óók een verwarmde achterbank. Ook 21 inch lichtmetalen velgen, treeplanken, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

In deze auto klinkt jouw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Verder is het systeem uitgerust met: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel lederen stuur en dashboard met spraakbediening. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Afslaan wordt veiliger dankzij de kruisend verkeer detectie. Tegemoetkomend verkeer wordt automatisch opgemerkt en het systeem waarschuwt bij een dreigende botsing. Slimme ruitenwissers? De regensensor zorgt ervoor! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot jouw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee je comfortabel onderweg bent. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz GLS samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook helpen het frontale botsbescherming en dodehoekdetectie, jouw rit tot een veilige rit te maken.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Niet voor niets kiezen massa′s autoliefhebbers elke keer weer voor Duitse kwaliteit. Sublieme uitvoering, superieure techniek en onovertroffen rijprestaties. Allemaal gegoten in robuust staal. En heel aantrekkelijk is de stoere, sportieve AMG Line Exterieur. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Basisuitvoering? Niks daarvan! Deze komt met lederen interieur, een elektrisch bediende glazen panorama dak en een elektrisch bedienbare achterklep. Je past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Als je blij wordt van licht en ruimte dan zul je zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. In de winter wil iedereen mee. Zou dat komen door de verwarmde achterbank? Ook is de auto voorzien van: 21 inch lichtmetalen velgen, treeplanken, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Ook is het audiosysteem voorzien van: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel lederen stuur en dashboard met spraakbediening. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Omdat je nu eenmaal niet overal ogen hebt, is deze Mercedes-Benz GLS voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot je achterligger te krap is. In complexe verkeerssituaties zorgt de kruisend verkeer detectie ervoor dat tegenliggers op het traject direct worden opgemerkt en geeft een waarschuwing. Interval, normaal of high-speed? Bij iedere neerslag reageert de regensensor altijd op gepaste wijze! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot jouw voorligger. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Zoals je mag verwachten van deze Mercedes-Benz GLS is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mercedes-Benz GLS Brake Assist als remondersteuning. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om je weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Deze Mercedes-Benz GLS is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als je onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. De auto is ook uitgerust met frontale botsbescherming en dodehoekdetectie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Van Driel Automotive is HET adres voor een Nieuwe of Gebruikte Auto. Persoonlijk contact en vertrouwen zijn onze belangrijkste eigenschappen. Van al onze auto`s is de kilometerstand gegarandeerd. Er zijn garantie mogelijkheden en inruil mogelijkheid van auto, motor of boot. Financieringen zijn mogelijk tegen aantrekkelijke rente tarieven. Al onze genoemde prijzen zijn exclusief kosten afleverpakket. Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn.

Opties & Extra's
opties & Extra's
Uitgelichte opties
Extra's
  • achterbank elektrisch neerklapbaar
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • adaptief demping systeem
  • afdaal assistent
  • alarm klasse 1(startblokkering)
  • AMG Line exterieur
  • AMG-styling
  • Automatische airconditioning THERMOTRONIC
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bekleding in leder zwart
  • bestuurdersairbag
  • binnen/buitensp. aut. dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • bots herkenning en activatie
  • Brake Assist System
  • buitenspiegels elektr. met geheugen
  • buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • COMAND Online
  • connected services
  • cruise control
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • dakrails
  • Digitale radio
  • dodehoek detectie
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
  • elektrisch verstelbare stuurkolom met geheugen
  • elektronische remkrachtverdeling
  • Harman Kardon Logic 7 surround sound system
  • Head-up display als gedeeltelijk verzonken module op het dashboard
  • hill hold functie
  • hoofd airbag(s) achter
  • hoofd airbag(s) voor
  • houtafwerking interieur
  • knie airbag(s)
  • kruisend verkeer detectie
  • kunstlederen bekleding
  • LED achterlichten
  • Led-Intelligent Light System
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • luchtvering en automatische niveauregeling
  • Memorypakket
  • multifunctioneel lederen stuurwiel
  • Multifunctioneel stuurwiel verwarmd
  • multimedia-voorbereiding
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • Nightpakket
  • Panoramaschuifdak
  • parkeer assistent
  • Parkeerpakket
  • passagiersairbag
  • RDW-leges
  • regensensor
  • Rijassistentiepakket plus
  • rijstrooksensor met correctie
  • Smartphone-integratie
  • Spiegelpakket
  • spraakbediening
  • Stoelventilatie/-verwarming voor
  • Treeplanken verlicht in aluminiumlook met rubbernoppen
  • Trekhaak met ESP-aanhangwagenstabilisatie
  • vermoeidheids herkenning
  • warmtewerend glas
  • Warmtewerend, donkergetint glas
  • zij airbag(s) voor
  • zijwind assistent
Airconditioning
  • Airconditioning, automatisch
Alarm / Vergrendeling
  • Centrale deurvergrendeling, afstandbediend
Audio installatie
  • DVD speler
  • Radio/CD
  • WiFi
Overige
  • Elektrische ramen
Elektronische systemen
  • ABS
  • ASR Anti doorslip regeling
  • Bandenspanningscontrole
  • ESP
  • Start en Stop systeem
  • Surround view camera
Exterieur
  • Elektrische achterklep
Interieuraankleding
  • Deelbare achterbank
  • Schakelpook aan stuurwiel
Koplichten / Verlichting
  • LED-dagrij verlichting
Leuningen
  • Middenarmsteun achter
  • Middenarmsteun voor
Onderstel
  • Stuurbekrachtiging, snelheidsafhankelijk
Spiegels
  • Electr. buitenspiegel verstelbaar en inklapbaar
Wielen
  • Lichtmetalen velgen 21 inch
Zittingen
  • El. verst. voorstoelen
  • Stoelverwarming achter
  • Stoelverwarming voor
Techniek, Prestaties & Verbruik
Techniek, Prestaties & Verbruik
  1. Aantal cylinders 6
  2. Motorinhoud 2996 cc
  3. Vermogen 245 kW / 333 pk
  4. Acceleratietijd 0-100 6.60 sec
  5. Acceleratietijd 80-120 sec
  6. Topsnelheid 240 Km/u
  7. Boring X Slag mm
  8. Max koppel 480.00 Nm
  9. Compressieverh. :1
  1. Rijklaargewicht 2435 kg
  2. Gewicht (leeg) 2335 kg
  3. Aanhanger geremd 0 kg
  4. Brandstoftank 100.00 l
  5. Actieradius 0.00 Km
  6. Co2 uitstoot 206 g/km
  7. Verbruik gecom. 8.9 l / 100km
  8. Verbruik stadsrit 11.1 l / 100km
  9. Verbruik buitenrit 7.5 l / 100km
  10. Emissiestandaard Euro 6
  11. Energielabel Energielabel E
  12. Wegenbelasting € 446 p/kw info
Elektrische specificaties
Elektrische specificaties
  1. Type Benzine
  2. Accu capaciteit kWh
  3. Verbruik / 100km kWh
  4. Actieradius gemiddeld Km
  5. Actieradius Winter Km
  6. Actieradius Zomer Km
  1. Laadvermogen kW (AC)
  2. Laadtijd minuten
  3. Laadsnelheid Km/u
  4. Snellaadvermogen kW (DC)
  5. Snellaadtijd minuten
  6. Snellaadsnelheid Km/u
  7. Laadaansluiting
  8. Snellaadaansluiting
  9. Accu eigendom
Bedrijfsgegevens

van Driel Automotive

Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp
T: 023-7370115
E: verkoop@vandrielautomotive.com
Bel ons: 023-7370115 Voertuig afdrukken

Contactopties

Contact

Proefrit / Offerte / Taxatie

Plan hier uw route

Route plannen
Sharefuncties
Powered by: Autosoft - Disclaimer
Terug naar overzicht

Adres

Showroom
Jacobus Spijkerdreef 10
2132 PZ Hoofddorp

Werkplaats
Opaallaan 2-6
2132 XT Hoofddorp

T: 023 - 737 0115
info@vandrielautomotive.com

Openingstijden

Verkoop
Ma t/m vr: 09.00 tot 17.30
Zaterdag: 10:00 tot 16:00

Werkplaats
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00

BOVAG
RDW Erkend
Edge Mobility